Bureau

Queeste is opgericht in 1999 en wordt geleid door Roland Hoekstra (1971) en Jeroen Trimbos (1954). Wij zijn gevestigd in een meer dan 100 jaar oud monumentaal pakhuis in het oude centrum van Den Haag.

Dit inspirerende laboratorium heeft een open structuur waarbij de interne communicatielijnen kort zijn. Discussie, onderzoek, ambacht, fantasie en het cultiveren van een bewustzijn staan op de voorgrond. Nooit wordt de enkele oplossing gekoesterd, maar eerder het palet aan mogelijkheden dat elke opgave in zich draagt. Synergie met de opdrachtgever speelt binnen het ontwerpproces een vitale rol. Het resultaat van deze dynamische aanpak is dat geen specifieke stijl op de voorgrond staat. Queeste ziet stijl niet als doel maar als middel binnen het uitgebreide vocabulaire van een architect.

Ons team van architecten en bouwkundigen is zeer ervaren en heeft expertise ontwikkeld buiten en binnen ons bureau. We hebben de afgelopen 20 jaar geleerd flexibel en lenig te reageren op wisselende omstandigheden in de maatschappij en de economie. Hierdoor zijn we er goed in geworden op elke vraag een passend antwoord te geven.